Rulada de curcan in crusta dulce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piept de curcan
  • 4 linguri cu mustar dulce
  • 1 lingura cu miere
  • 50g cascaval
  • 2 linguri cu sos de rosii asezonat cu rozmarin si praf de usturoi
  • 2 oua
  • piper alb
  • sare

Mod de preparare

Bateti pieptul de curcan,taiat in doua pe grosime,ca ptr. snitele.Frecati-l cu sare si piper.

Intre timp bateti ouale si pregatiti folia de aluminiu.

Folia se intinde si se unge cu un strat generos de mustar amestecat cu miere,lasand marginile goale.Peste acest strat asezati pieptul de curcan.Peste acesta asezati apoi cascavalul taiat in felii si ouale batute.

Rulati totul cu ajutorul foliei si dati la cuptor la foc mic 35-40\'.

Cand este gata se indeparteaza folia si se unge rulada cu sosul de rosii si se mai lasa la cuptor 5-10\' sa se rumeneasca.

Se mananca rece cu legume sotate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise