Bateti pieptul de curcan,taiat in doua pe grosime,ca ptr. snitele.Frecati-l cu sare si piper.
Intre timp bateti ouale si pregatiti folia de aluminiu.
Folia se intinde si se unge cu un strat generos de mustar amestecat cu miere,lasand marginile goale.Peste acest strat asezati pieptul de curcan.Peste acesta asezati apoi cascavalul taiat in felii si ouale batute.
Rulati totul cu ajutorul foliei si dati la cuptor la foc mic 35-40\'.
Cand este gata se indeparteaza folia si se unge rulada cu sosul de rosii si se mai lasa la cuptor 5-10\' sa se rumeneasca.
Se mananca rece cu legume sotate.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise