Rulada de oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tari
  • sparanghel
  • 1 paine mica intermediara
  • 100 g unt
  • 2 linguri maioneza
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se zdrobesc cu furculita 2 galbenusuri si se pun deoparte;

Se zdrobesc albusurile si celelalte 2 oua;

Se fierbe sparanghelul si se scurge;

Se amesteca 50 g de unt topit cu ouale si cu sparanghelul tocat, se sareaza si se pipareaza;

Se taie bucati de paine subtiri, se indeparteaza coaja, se ung cu unt si cu pasta obtinuta;

Se ruleaza fiecare felie de paine si se fixeaza cu o scobitoare, se da putin la cuptor, se orneaza cu maioneza si cu galbenusurile tocate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise