Rulada de porc

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi de porc 1.5 kg
  • sunca presata.200gr
  • cascaval 200gr
  • castraveti murati 2.buc (mici cornisor) 1buc carnat semi afumat
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 150ml vin alb .50ml ulei

Mod de preparare

Se transeaza muschiul pe lung (ca pe snitel) se bate cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se condimenteaza, se adauga sunca presata, cascavalul, castravetii murati (curatati de coaja), toate taiate julien (pe lung) si la urma carnatul intreg, se rasuceste in asa fel carnatul ca sa ramana pe mijloc si se leaga cu sfoara de bucatarie, se pune intr-o tava unsa cu putin ulei, se adauga apa 150ml vinul si rozmarinul care se poate aduga si in interior, se unge din cand in cand cu jiul din tava. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise