Rulada de pui cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g cascaval feliat
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 4-5 linguri pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.

Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.

Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest amestec,dupa care le tavalim prin pesmet,din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.

Le punem intr-un vas yena,uns cu unt si dam la cuptor,pana se rumenesc bine deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise