Rulada din cotlet cu spanac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt. 1kg de produs,
  • Cotlet porc fara os,1,3kg
  • Oua 3 buc.
  • Spanac congelat,0,400kg
  • Ceapa alba uscata,0,100kg
  • Unt 0,100kg
  • Gogosari in otet,0,200kg
  • Sare,piper,boia de ardei,icmbru macinat,
  • Cascaval 0,3kg

Mod de preparare

Pregatire:

Cotletul se spala,se curata de pielite,se taie pe lungimea fibrei in doua,se bate si se intinde sub forma de dreptunghi.

Ceapa se curata,se toaca foarte fin,spanacul se lasa la dezghetat,gogosarii se clatesc cu apa rece,se taie felii lungi.

Cascavalul se rade,

Ouale se spala,

Preparare:

Din doua oua,fiecare in parte,batut si condimentat se face cate o omleta,foarte subtire.

Untul se pune intr-o tigaita,cand este topit se pune ceapa tocata.Peste 5 min. se pune si spanacul si se lasa sa scada bine.Dupa 15min. se pune intr-un ciur la racit si scurs.Dupa ce s-a scurs se amesteca cu un ou,si se condimenteaza.

Cotletul batut si condimentat se pune pe o folie de aluminiu,unsa cu ulei.Peste cotlet se presoara jumatate din cascavalul ras,peste care se asaza omletele,ca sa acopere suprafata carnii.Peste omlete se pune si restul de cascaval,apoi se intinde pasta de spanac.Se intind bucatile de gogosar de-a lungul cotletului,se ruleaza strans in folie.Se pune cotletul in tava,cu apa la o treime din inaltimea lui.Dupa ce se scoate din cuptor,se desface folia si se lasa la scurs si la racit.

Servire:

Preparatul este un antreu rece,se feliaza si se asaza pe platoul decorat cu slata verde si felii de legume.

Poate fi incalzit si servit cu diverse garnituri,ca preparat de baza.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise