Rulada din piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 2 linguri pesmet,
  • unt, 100 g bacon, cimbru, sare ,piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza

se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza

cu sare si piper. Resturile de carne ramase

se toaca marunt si se pun la calit in putin unt,

impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon,

taiate marunt, pana se inmoaie toate.

Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt,

apoi se pune peste amestecul cu ceapa.

Se asezoneaza cu sare, piper,cimbru.

Pe o folie de aluminiu se aseaza ,un langa alta,

felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui

iar deasupra se intinde umplutura.

Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine.

Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 30 minute .

Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.

Simplu si elegant!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise