Rulada Laura

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 snitele de vita
  • mustar iute
  • 6 felii subtiri de jambon(sunca)
  • 2 castraveti murati
  • 2 morcovi
  • 2 cabanosi( toate 3 produsele se taie in patru pe lungime)
  • 250 ml supa
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura paste de tomate
  • sare piper
  • enibahar
  • faina
  • 100 ml smintina
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar, se pun feliile de jambon, morcov, castravete si cabanos , in interior, se ruleaza snitelele si se prind cu scobitori.

Se dau prin faina si se prajesc pe toate partile.Se scot ruladele si se pun deoparte.

In grasimea ramasa se prajeste ceapa tocata, se adauga pe rind zaharul, pasta de tomate si boiaua. Se stinge totul cu supa si se adauga morcovul ramas ras, apoi ruladele. Se fierb acoperit , la foc mic , aproximativ 40 minute. Cind sunt gata , se scot ruladele iar sosul se mixeaza. Daca este prea subtire, se freaca o lingura de faina cu smintina si se adauga peste sos. Se condimenteaza daca mai este nevoie. Ruladele se introduc in sos si se servesc cu cartofi piure sau cu pilaf de orez.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise