Rulade cu limette

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 limette
  • 200g unt moale
  • 4 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • 8 felii subtiri de muschi de vitel sau piept de curcan
  • 16 frunze busuioc
  • 16 felii bacon
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se prepara un unt aromat cu limette:se rade coaja de la 2 limette si se amesteca cu untul si mustarul;se pune sare si piper.

Se bat feliile de muschi si se ung cu unt aromat,iar restul de unt se pune la frigider.Pe fiecare felie de carne se asaza cate 2 frunze de busuioc si se ruleaza.Se infasoara fiecare rulada in cate 2 felii de bacon si se fixeaza cu scobitori.Se prajesc ruladele in ulei sau se frig pe gratarul incins.Se servesc ruladele acompaniate de restul de unt aromat .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise