Rulouri

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g muschiulet de porc, sare, piper, mujei de usturoi
  • 50 g ardei gras rosu, 50 g ardei gras verde, 50 g fasole pastai verde
  • 2 oua, 2 linguri faina

Mod de preparare

Se feliaza muschiuletul de porc. Se bate ca pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper (eu l-am uns si cu putin mujdei de usturoi: usturoi pisat, frecat cu sare, ulei si iaurt.

Se iau feliile de muschi si se aseaza pe ele suvite de ardei gras, fasole pastai (puteti pune si morcovi sau ciuperci).

Se ruleaza feliile si se prind cu o scobitoare. Se trec rulourile printr-o baie de ou batut cu faina si se arunca in tigaia incinsa.

Dupa prajire, se asezoneaza pe farfurie cu salata, cartofi, legume la tigaie...

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise