Rulouri

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g muschiulet de porc, sare, piper, mujei de usturoi
  • 50 g ardei gras rosu, 50 g ardei gras verde, 50 g fasole pastai verde
  • 2 oua, 2 linguri faina

Mod de preparare

Se feliaza muschiuletul de porc. Se bate ca pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper (eu l-am uns si cu putin mujdei de usturoi: usturoi pisat, frecat cu sare, ulei si iaurt.

Se iau feliile de muschi si se aseaza pe ele suvite de ardei gras, fasole pastai (puteti pune si morcovi sau ciuperci).

Se ruleaza feliile si se prind cu o scobitoare. Se trec rulourile printr-o baie de ou batut cu faina si se arunca in tigaia incinsa.

Dupa prajire, se asezoneaza pe farfurie cu salata, cartofi, legume la tigaie...

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise