Rulouri cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci champignon
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 400 gr muschi de porc
  • condimente
  • patrunjel
  • ulei.

Mod de preparare

Ciupercile se spala,se taie felii subtiri si se calesc in tigaie cu ceapa tocata.Cand a scazut apa din ele,se lasa sa se raceasca.Carnea se taie felii,se bat ca la snitel,se condimenteaza.In ciuperci se adauga 2 oua,condimente si patrunjel.Se pune compozitia pe carne,se ruleaza ,se prind cu o scobitoare.Se dau prin faina,apoi prin ou batut si prin pesmet.Se prajesc in ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise