Rulouri cu creveti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (8 buc):
  • 200 g creveti curatati si prefierti
  • Zeama de la o lamaie mica
  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingura mustar
  • O lingura unt
  • 50ml vin alb
  • 4 linguri marar tocat
  • O ceapa rosie tocata marunt
  • 2 tije inimi de telina verde (celery) taiate marunt
  • 8 mini chifle cu susan

Mod de preparare

Puneti o lingura de unt intr-o tigaie. Cand aceasta s-a topit si incepe sa faca bule, puneti crevetii, la foc mare. Prajiti pe toate partile 2 minute. Adaugati vinul si zeama de lamaie, mai lasati un minut pana se evapora alcoolul. Asezonati.

Intr-un bol amestecati maioneza, mustarul si mararul. Adaugati crevetii cu tot cu sosul din tigaie, ceapa si telina. In functie de preferinte, mai puteti adauga oricare din ingrediente.

Lasati sa se raceasca.

Taiati chiflele in jumatate si puneti compozitia pe una dintre parti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise