Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva minute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • -1 vanata
  • -200 gr cascaval
  • -1 fir carnati picant
  • -1 ardei gras
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 varf de cutit de ierburi aromate
  • -1 varf de cutit de piper macinat
  • -1 lingurita sare

Mod de preparare

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva minute, cam asa cat pregatiti restul ingredientelor, cu grija insa sa nu se patrunda, doar sa poata fi rulate; apoi se scot din cuptor, se pun peste ele felii de piept de pui, ierburi aromate, piper macinat, sare, ulei de masline, cate o felie de cascaval, ardei taiati bucatele, cate o bucatica de carnati picanti, se ruleaza si se infing in ei bete de gratar, se presara restul de cascaval, restul de ardei gras, se aduna hartia in jurul rulourilor si se da tava la cuptor pentru circa 30-40 minute, la foc potrivit.

Se servesc cu ketchup picant chili. Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise