Rulouri de cartofi umplute cu gulii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8oog cartofi
  • 450g gulii
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 100g faina
  • 1 ou
  • 100g smantana

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja ,apoi se paseaza;se amesteca cu faina,ou si sare.Se intind foi de 10x20,pe care se pune urmatoarea compozitie:ceapa tocata se caleste in ulei,se pune sare,piper,oregano si guliile rase.Dupa 5 minute,se pune rosia taiata cuburi si se fierb impreuna.Rece se amesteca cu smantana.Se umplu foile si se ruleaza.Se pun in forma unsa.Se presara cu cascaval si se coc 40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise