Rulouri de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei rosii copti
  • 1 ceapa
  • 2-3 cartofi mijlocii
  • 1 morcov
  • 3 fileuri pangasius
  • ulei, sare

Mod de preparare

Fileurile se taie in bucati potrivite pt a fi rulate usor, marginile cu grasime se indeparteaza; ceapa se caleste usor impreuna cu morcovul ras; se umplu fileurile cu fasii de ardei copt si ceapa cu morcov, se prind marginile cu scobitori; se asaza in tigaie impreuna cu cartofii taiati cuburi, restul de umplutura, daca a mai ramas, se pune apa cat sa le cuprinda pana la jumatate, ulei, sare; se fierb inabusit cca 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise