Rulouri de porc cu banane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt.4 persoane:
  • 4 felii carne porc pt.snitel
  • 2 banane
  • 100 gr.cascaval
  • piper,sare
  • 1/2 l.vin alb

Mod de preparare

Carnea se bate bine,cât mai subţire,se sărează,se piperează.

Pe fiecare felie de carne astfel pregătită,se rade cascaval,se asează o jumătate de banană decojită,apoi se rulează strâns.nu este neapărată nevoi să prindeti ruloul cu scobitori,dar,pt.mai multă siguranţă o puteţi face.

Se aşează fiecare rulou astfel pregătit într-o tavă mai înaltă,se mai rade restul de cascaval deasupra si Se pune vinul alb.(de preferinţă demi-sec).

Se dă tava la cuptor pt.cca.35-40 min.până carnea este făcută si rulourile rumenite.

Din timp în timp se stropesc rulourile cu sosul din tavă.

Sunt bune calde,alături de cartofi natur cu pătrunjel proaspăt si o linguriţă de unt topit.

Bon apetit!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise