Carnea se bate bine,cât mai subţire,se sărează,se piperează.
Pe fiecare felie de carne astfel pregătită,se rade cascaval,se asează o jumătate de banană decojită,apoi se rulează strâns.nu este neapărată nevoi să prindeti ruloul cu scobitori,dar,pt.mai multă siguranţă o puteţi face.
Se aşează fiecare rulou astfel pregătit într-o tavă mai înaltă,se mai rade restul de cascaval deasupra si Se pune vinul alb.(de preferinţă demi-sec).
Se dă tava la cuptor pt.cca.35-40 min.până carnea este făcută si rulourile rumenite.
Din timp în timp se stropesc rulourile cu sosul din tavă.
Sunt bune calde,alături de cartofi natur cu pătrunjel proaspăt si o linguriţă de unt topit.
Bon apetit!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise