Rulouri de porc cu banane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt.4 persoane:
  • 4 felii carne porc pt.snitel
  • 2 banane
  • 100 gr.cascaval
  • piper,sare
  • 1/2 l.vin alb

Mod de preparare

Carnea se bate bine,cât mai subţire,se sărează,se piperează.

Pe fiecare felie de carne astfel pregătită,se rade cascaval,se asează o jumătate de banană decojită,apoi se rulează strâns.nu este neapărată nevoi să prindeti ruloul cu scobitori,dar,pt.mai multă siguranţă o puteţi face.

Se aşează fiecare rulou astfel pregătit într-o tavă mai înaltă,se mai rade restul de cascaval deasupra si Se pune vinul alb.(de preferinţă demi-sec).

Se dă tava la cuptor pt.cca.35-40 min.până carnea este făcută si rulourile rumenite.

Din timp în timp se stropesc rulourile cu sosul din tavă.

Sunt bune calde,alături de cartofi natur cu pătrunjel proaspăt si o linguriţă de unt topit.

Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise