Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 125g branza de capra
  • - 6 pulpe de pui dezosate
  • - 2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan)
  • - 12 frunze de busuioc
  • - 2 catei de usturoi
  • - sare si piper
  • - 12 scobitori
  • - 2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)

Mod de preparare

Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare si piper.

Asezati cate doua frunze de busuioc pe fiecare pulpa de pui.

Sfaramati usturoiul si amestecati-l cu branza de capra.

Impartiti branza in 6 parti egale si asezati-le peste fiecare pulpa de pui.

Taiati ardeii copti in felii de marime potrivita si puneti cate 2-3 felii peste fiecare pulpita.

Rulati pulpele de pui si infigeti scobitorile in pui la fiecare capat in asa fel incat sa formati un buzunar. Puneti puiul intr-o tava de cuptor (cu pielea in sus, eu am folosit pulpe fara piele) si presarati un praf de sare si piper.

Spalati cartofii bine, taiatii in bucati potrivite si punetii intr-o tava cu putin ulei si un praf de sare.

Puneti in cuptorul preincalzit la 180C/gaz 4 pentru 40 de minute sau pana ce cartofii sunt copti si puiul este gatit.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise