Rulouri de pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 8 felii de bacon
  • 4 felii de caşcaval
  • 3-4 ciuperci medii
  • ½ legătură de pătrunjel
  • 200 mL smântână
  • condimente pentru pui
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare

Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui. Ciupercile se curăţă şi se taie felii.

Pe fiecare felie de piept de pui se aşează două felii de bacon, o felie de caşcaval şi câteva felii de ciuperci. Se rulează şi se prind cu scobitori dacă este nevoie. Se unge cu ulei o tavă adâncă şi se aşează rulourile de pui. Se dau la cuptor, la 180oC pentru 30 de minute.

Smântâna se amestecă cu pătrunjelul tocat şi se sărează după gust.

Se adaugă smântâna peste rulouri şi se mai da la cuptor până se rumeneşte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise