Rulouri de vinete cu branza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete lungi taiate in felii pe lungime
  • sare
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • Pt. umplutura de branza:
  • 225 gr brinza grasa si moale
  • 125 gr brinza sarata 5% grasime
  • coaja de lamaie rasa subtire
  • 3 linguri fire de ceapa taiate marunt

Mod de preparare

Intr-un vas se pregateste umplutura, se amesteca branzeturile cu coaja de lamaie si cu firele de ceapa se acopera si se da la rece. Vinetele se taie felii nu prea groase si se presara cu sare si se lasa 20 de minute.Se spala sarea si se lasa pe hirtie absorbanta. Se incalzeste o tigaie pt grill, se ung feliile de vinata pe o parte cu ulei si se pun pe partea unsa la grill si cealalta parte se unge si ea cu ulei.

Se lasa citeva minute pe fiecare parte si se ia de pe foc. Pina aici se poate pregati cu o zi dinainte. Pt. a servi, punem pe fiecare felie de vinata o lingura din compozitia de branza si le rostogolim pentru a forma un rulou. Este un aperitiv foarte gustos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise