Rulouri din foietaj umplute cu pasta de branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 buc. rulouri(din comerț)
  • 1kg branza sarata
  • 250g margarina
  • 5buc. ceapa verde
  • cateva firicele de patrunjel
  • vegheta dupa gust.

Mod de preparare

margarina se inmoaie mai intai cu lingura de lemn aceasta se amesteca cu branza trecuta prin mașina de tocat impreuna cu ceapa verde curațata. patrunjelul se toaca marunt și se adauga in compoziție. se adauga si puțina vegheta. cu pasta rezultata se umplu rulourile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise