Rulouri din foietaj umplute cu pasta de branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 buc. rulouri(din comerț)
  • 1kg branza sarata
  • 250g margarina
  • 5buc. ceapa verde
  • cateva firicele de patrunjel
  • vegheta dupa gust.

Mod de preparare

margarina se inmoaie mai intai cu lingura de lemn aceasta se amesteca cu branza trecuta prin mașina de tocat impreuna cu ceapa verde curațata. patrunjelul se toaca marunt și se adauga in compoziție. se adauga si puțina vegheta. cu pasta rezultata se umplu rulourile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise