Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 fileuri de porc
  • -1/2 lingurita sare
  • -1/2 lingurita piper macinat
  • -1 lingurita cimbru
  • -1 ou
  • -2 linguri faina
  • -1/2 lingurita sare
  • -ulei pentru prajit
  • -2 linguri cascaval ras pentru salata
  • -1 bucata andiva
  • -3 linguri porumb
  • - o mana masline
  • -1 lingura ulei de masline
  • - sare un praf
  • - zeama de la un sfert de lamaie

Mod de preparare

Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.

Se face urmatorul amestec: se bate oul cu sare, piper si se amesteca cu faina. Se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza. Fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in ulei incins.

Se scot rulourile pe o farfurie si se presara cascaval ras peste ele.

Taiem andiva si adaugam porumbul si maslinele. Condimentam dupa gust cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie.

Rulourile se servesc alaturi de salata.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise