Rulouri din omleta

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua,
  • 150g sunca de Praga,
  • 100g crema de branza,
  • sa-u branza topita,
  • frunze de salata,
  • 8 rosii cat mai mici,
  • 3 linguri cu apa minerala,
  • sare,
  • ulei,
  • pentru a obtine o omleta mai pufoasa adaugam 2.3 linguri de lapte dulce.

Mod de preparare

Intr-un castron, se bat bine ouale cu apa minerala si un praf de sare.

Din amestecul de oua, coacem doua, trei omlete in functie de marimea tigaii.

Se scoate omleta pe un platou si taie din ea fasii late de 6-8 cm. Pe fiecare fasie pune cate o bucata de sunca, unge cu grema de branza,pune frunzele de salata, iar la mijloc cate o rosie, ruleaza usor ca sa nu se desfaca, prinde cu scobitori. Sunt foarte delicioase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise