Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • cascaval
  • sunca presata
  • optional ciuperci conservate
  • si scobitori :))

Mod de preparare

1.Condimentati carnea.

2.Taiati felii cascavalul si sunca presata tot atatea bucati cate aveti de carne.(taiati totul subtire ca sa puteti rula).

3.Puneti o felie de carne una de sunca si alta de cascaval,optional adaugati ciupercile conservate..

4.Continuati umpland si celelalte bucati de carne.

6.Rulatile si legati-le cu scobitori astfel incat sa nu se desfaca.

7.Le bagati la cuptor pana se rumenesc bine.

8.Scoate-ti scobitorile cand serviti rulourile.(ele nu se vor desface)

9.Pofta buna tuturor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise