Rulouri la grătar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vânătă medie ( fără sâmburi dacă se poate )
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • 250 g bacon feliat subţire
  • 50 ml ulei măsline
  • sare, piper măcinat ,frunze busuioc tocat

Mod de preparare

Se prepară un sos din uleiul de măsline , usturoi zdrobit şi frunzele de busuioc , se lasă la rece cca 20 min.

Se taie vânăta şi dovlecelul pe lungime în felii de grosimea feliilor de bacon. Se sărează şi se pipărează , după care se aşază pe un şervet pentru ca apa lăsată să se scurgă cca 10 min. Se taie ardeii felii.

Se fac rulouri în jurul feliilor de ardei, o felie de dovlecel, o felie de vânătă şi una de bacon ( feliile de vânătă şi dovlecel se ung cu sos pe ambele părţi). Se rulează şi se prind cu o scobitoare ca să nu se desfacă.

Se ung rulourile cu restul de sos şi se pun pe grătarul încins cca 5 min pe o parte şi apoi pe cealaltă

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise