Rumba

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat
  • 7 albușuri, 1 cana zahar, 1 cana de nuca taiata bucațele, 2-3 bucați de rahat taiat bucațele, stafide, o cana faina.
  • crema
  • 1 cana zahar, 7 galbenușuri, 1 pachet unt, 2 foi de napolitana,

Mod de preparare

blat

albușurile se bat spuma cu cana de zahar, zaharul se pune treptat, se adauga nucile, rahatul, cana de faina. faina se pune și ea treptat și se amesteca ușor.

crema

galbenușele cu zaharul se pun pe abur și se bat pana devine o crema galbena de culoare mai inchisa și mai consistenta. se lasa la racit, se amesteca apoi cu untul.

aranjare

foaia de napolitana, crema, blat, crema, foaia a doua de napoltana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise