ruzz bi/dura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • orez inmuiat si zvintat
  • un pahar zeama de carne
  • boabe de porumb fierte
  • o ceapa taiata marunt
  • ulei pt.prajit
  • nuca de cocos rasa,o lingura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei,dupa ce s/a inmuiat,se adauga boabele de porumb si se amesteca zece minute.Se adauga nuca de cocos rasa si se lasa la foc pina da in clocot.

Se pune orezul in acelasi vas si se lasa la foc mic ,pina este absorbita toata zeama.Se amesteca din cind in cind cu grija, sa nu se sfarime boabele de porumb.

Se serveste cald cu carne fiarta si salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise