Sârbuşcă

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare de zahăr
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 2-3 cartofi
  • 3-4 linguri de făină de porumb
  • 2-3 linguri de unt topit ori ulei.

Mod de preparare

În zahărul fierbând se pun cartofii curăţiţi şi tăiaţi felii, se sărează. Peste 10-15 minute se adaugă ceapa şi morcovii tăiaţi mărunt şi prăjiţi în ulei. Când începe a fierbe totul, se adaugă făina de porumb, amestecând continuu. Se fierbe încă cinci minut. Se serveşte fierbinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise