Sabion de lamiie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • 1/4 ceasca zahar pudra
  • 1/4 ceasca apa
  • 1 lingura suc de lamiie
  • 2 linguri esenta de apa de flori
  • citeva frunze de menta
  • putina coaja rasa de lamiie

Mod de preparare

Galbenusurile,apa ,zaharul si zeama de lamiie se amesteca bine .

Se pune amestecul la baie de aburi si se bate bine cu telul pina se albeste si se ingroase .

Se pune in pahare cu putina coaja de lamiie si cite o frunza de menta deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise