sadwichi cu ciuperci.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ciuperci mari
  • 3 chifle, eventual paine prajita
  • ulei de masline (merge si de floarea soarelui)
  • condimente: sare, piper, rozmarin, busuioc, oregano, patrunjel verde, cate un praf din fiecare sau cateva frunzulite daca le gasiti verzi
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • cam 50 g vin alb

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul aragazului si intre timp se toaca una din ciuperci si cozile de la toate in bucati relativ mici, se \"sting\" in tigaie pe foc in ulei de masline si se amesteca impreuna cu toate condimentele, inclusiv catelul de usturoi zdrobit ca pentru mujdei, pana se patrunde combinatia;

Se pune in capacul fiecarei ciuperci vin alb peste care se toarna egal combinatia de ciuperci taiate de mai sus;

Se dau la cuptor, la foc mediu, circa 20 minute. Se serveste in chifla sau intre felii de paine prajita, ca orice alt sandwich.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise