sala de biscuiti traditional

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg biscuiti
  • 2 linguri cacao
  • bucatele de rahat
  • o punga stafide
  • nuca
  • o cana zahar
  • 2 cani lapte

Mod de preparare

intr-o cratita se pun la foc mic laptele , zaharul si cacaoa pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o folie unsa cu putin ulei; se impatureste si se da la rece; cand s-a racit , se desface din folie si se presara peste ea nuca pisata sau cacao praf.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise