Salam cu biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 300 g margarina
  • 5 - 6 linguri de cacao
  • o ceasca de zahar
  • o ceasca de lapte
  • stafide
  • nuci
  • migdale
  • esenta de rom

Mod de preparare

Margarina se freaca cu zaharul la aburi pina se topeste. Stafidele se tin 10 minute in lapte. Nucile se zdrobesc. Migdalele se pot prajii putin si apoi se zdrobesc.

Dupa ce se topeste margarina si zaharul se adauga in compozitie cacao si esenta de rom. Stafidele se scot din lapte si impreuna cu nuca si migdalele se amesteca cu biscuitii sfarmati. Se adauga margarina topita se amesteca bine pina se incorporeaza in biscuiti. Daca compozitia este prea tare, se mai adauga laptele.

Se amesteca bine, apoi se ruleaza in celofan si se pune la rece cel putin doua ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise