Salam de biscuiti (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de biscuiti ( de post)
  • 1 praf de cacao
  • 2 cuburi de margarina (Unirea)
  • zahar dupa gust
  • zahar vanilat
  • ceai (indiferent de aroma)
  • miez de nuca
  • stafide
  • nuca de cocos
  • esenta de rom

Mod de preparare

Biscuitii se rup marunt si se toarna ceaiul pt a se inmuia. Separat se pune la topit margarina, cu zaharul, cacaoa pana se topesc si se omogenizeaza. Se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Se presara miezul de nuca, stafidele, zaharul vanilat si esenta de rom. Pe un celofan se pune miezul de nuca de cocos si se fac batoane care se rostogolesc. Se dau la rece pana a doua zi.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise