Salam de biscuiti (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de biscuiti ( de post)
  • 1 praf de cacao
  • 2 cuburi de margarina (Unirea)
  • zahar dupa gust
  • zahar vanilat
  • ceai (indiferent de aroma)
  • miez de nuca
  • stafide
  • nuca de cocos
  • esenta de rom

Mod de preparare

Biscuitii se rup marunt si se toarna ceaiul pt a se inmuia. Separat se pune la topit margarina, cu zaharul, cacaoa pana se topesc si se omogenizeaza. Se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Se presara miezul de nuca, stafidele, zaharul vanilat si esenta de rom. Pe un celofan se pune miezul de nuca de cocos si se fac batoane care se rostogolesc. Se dau la rece pana a doua zi.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise