Salată de căpşuni cu oţet balsamic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg de căpsuni copţi bine
  • - câteva frunze de mentă
  • - un plic de zahăr vanilat
  • - o lingură de miere
  • - sucul unei lămâi
  • - un vârf de cuţit de scorţişoară
  • - o lingură de suc de portocale

Mod de preparare

Taiaţi căpşunii în sferturi. Pudraţi cu zahăr.

Adăugaţi oţetul balsamic

Presărati menta.

Lăsaţi la macerat 10 minute la frigider, apoi serviţi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise