Salată de căpşuni cu oţet balsamic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg de căpsuni copţi bine
  • - câteva frunze de mentă
  • - un plic de zahăr vanilat
  • - o lingură de miere
  • - sucul unei lămâi
  • - un vârf de cuţit de scorţişoară
  • - o lingură de suc de portocale

Mod de preparare

Taiaţi căpşunii în sferturi. Pudraţi cu zahăr.

Adăugaţi oţetul balsamic

Presărati menta.

Lăsaţi la macerat 10 minute la frigider, apoi serviţi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise