Salata arici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • o telina
  • 2 radacini de patrunjel
  • 3 cartofi
  • maioneza
  • un piept de pui
  • 3 castraveti acri
  • mazare boabe
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, patrunjelul, telina, cartoful si castravetii. Amestecam totul cu maioneza, adaugam si mazarea, potrivim de sare si piper apoi pe un platou modelam corpul unui arici. Pentru ochi folosim boabe de mazare, pentru gura morcov, iar tepii ii facem din castraveti taiati fasii cam de 2 cm. Ornam cu foi de salata si rondele de morcovi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise