Salata berlineza 1 a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 350 gr parizer de pasare
  • * 3 cepe uscate de marime medie
  • * 5 castraveti murati de marime medie
  • * 5 oua fierte (rascoapte)
  • * 1 lingura pasta de bulion
  • * 1 lingura maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * 1/4 lingurita chili
  • * 1 lingura patrunjel verde
  • * sare
  • * piper negru praf

Mod de preparare

- Parizerul si ouale se taie in cubulete foarte mici, castravetii se dau pe razatoarea mica, se storc de zeama si toate se pun in salatiera. Ceapa se toaca marunt se freaca cu putina sare, se stoarce si se adauga in salata.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se pune pasta de bulion, maioneza din usturoi a la Tradaro, chili, piper negru praf, patrunjel verde tocat marunt si se amesteca salata.

Se serveste dupa gustul fiecaruia.

Se pune un strop de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise