Salata “Bucuria Primaverii”

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g de branza de capra
  • 100 g de sunca de curcan
  • 100 g de bacon
  • ½ de portocala
  • ½ de grepfruit rosu
  • ½ ardei gras verde
  • ½ de ardei rosu capia
  • 1-2 fire ceapa verde
  • 4 felii sunca Padurea neagra
  • 100 g de castravete
  • 2-3 frunze de salata verde taiate foarte fin
  • Sare, piper, boia
  • Ulei de masline, Acetto balsamico

Mod de preparare

Se taie salata foarte fin, se taie sunca de curcan si baconul in fasii de 1 cm, se taie ardeii fin si se amesteca, se curate si se taie in cubulete portocala si grepfruitul, se taie ceapa in diagonal firului, se taie castravetele julien si se amesteca bine, dupa care se adauga branza taiata cubelete. Separat se va pregatii dressingul din ulei de masline si acetto balsamico, in acelas timp vor modela trandafirasi din sunca padurea neagra dupa care vom adauga dressingul peste salata noastra, saram si piperam.

Pofta Buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise