SALATA CALDA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 800 g pangasius
  • - 200 g ciuperci feliate
  • - 200 g morcovi mici congelati
  • - 1 mana cu fasole pastai
  • - 1 ceapa
  • - 1 lingura de zahar
  • - 50 g margarina
  • - 1 lamaie
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Taie pesele in bucati potrivite si asaza-l intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu,avand grija ca aceasta sa fie destul de mare,ca sa poti acoperi pestele.

Adauga ciupercile,morcovii,fasolea si ceapa taiata in sferturi.

Aduga zaharul,margarina,ici-colo,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.

Acopera folia si da la cuptor,la foc potrivit,20 minute.

SUGESTIE:Daca preferi pestele oceanic,prajeste-l inainte in putina margarina.Nu v-a mai fi atat de fad.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise