Salata cu afumatura a la Tradaro

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 ciolan de porc (afumat)
  • * 500g sfecla rosie
  • * 200g smantana
  • * 2 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing cu Ardei si Verdeturi
  • * 3 linguri cu apa
  • * 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin)
  • * 1 lingura frunze de patrunjel verde
  • * frunze verzi de telina
  • * 1 rosie
  • * sare
  • * piper negru macinat

Mod de preparare

- Ciolanul de porc se fierbe iar dupa ce s-a racit se taie fasii sau bucatele si se pune in salatiera.

- Sfecla rosie se fierbe in coaja, apoi se curata, se da pe razatoarea mare si se pune in salatiera.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing cu Ardei si Verdeturi care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se mai pune maioneza din usturoi a la Tradaro, smantana, frunzele de patrunjel verde tocat marunt, sare, piper negru macinat dupa gust.

- Se amesteca si se orneaza cu rosie taiata feliute si frunze de telina rupte bucatele.

Se serveste dupa preferinte.

Se adauga si un strop de suflet..

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise