Salata cu oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -doua oua
  • -maioneza
  • -o rosie

Mod de preparare

La inceput se fierb 2 oua. Dupa aceasta, ouale se taie cubulete intr-un bol dupa care se taie o rosie cam cat un pumn tot cubulete si se pune 1-2 linguri de maioneza(de la magazin). Se amesteca bine(cu lingura si in nici un caz cu mixerul) pana devine ca o crema cu cocoloase, la inceput veti crede ca e prea putina maioneza dar trebuie doar sa amestecati mai mult si sa stiti nu e cazul sa puneti mai mult de 1-2 linguri de maioneza. Dupa care se lasa 10 min. la frigider sa se raceasca si gata.

Un sfat daca doriti: sa se puna salata pe paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise