Salata cu oua a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 6 oua fierte (rascoapte)
  • * 1 ceapa de apa
  • * 1 morcov
  • * 1 telina
  • * 1 rosie
  • * 2 linguri sos de soia
  • * 3 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc
  • * 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin)
  • * 3 linguri cu apa
  • * 1 lingura mustar iute
  • * 2 linguri smantana
  • * 2 linguri otet balsamic alb
  • * 1 lingura patrunjel verde tocat
  • * frunze de busuioc proaspat
  • * 1 lingurita rasa cu chili
  • * sare
  • * piper negru macinat

Mod de preparare

- Ouale se taie cubulete si se pun in salatiera. Ceapa se taie Juliene. Morcovul si telina se dau pe razatoarea mica.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin), maioneza din usturoi a la Tradaro, smantana, mustarul iute, otetul balsamic alb, sosul de soia, chili, patrunjelul verde tocat marunt, sare, piper negru macinat, se amesteca bine si se rastoarna peste salata.

Se orneaza cu feliute de rosie, frunze de busuioc verde, se pune la frigider si se poate servi dupa circa 1 ora.

Se adauga un strop de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise