Salata de andive si sparanghel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati andive
  • 500 g sparanghel,oparit si lasat sa se raceasca
  • 4 lingurite arpagic tocat
  • frunze de cicoare
  • Vinaigrette de lamaie ( 4 linguri otet din vin,1 lingura suc de lamaie proaspat,1/2 lingurita coaja de lamaie rasa,1 lingurita zahar,sare ,piper dupa gust)
  • sau Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi.

Mod de preparare

1. Se separa pe cat posibil frunzele de andive si se pun pe 4 farfurii.

Se imparte sparanghelul in 4 portii si se aseaza peste frunzele de cicoare.

2. Se combina ingredientele din vinaigrette intr-un borcan cu capac si se amesteca bine,dupa care se toarna peste sparanghel. Se presara deasupra arpagicul si se serveste.Se obtin 4 portii.

Recomandare.

Pentru un pranz gustos,si sofisticat,serviti aceasta salata cu sandviciuri facute din paine de cereale,taiata in patrate si prajite, cu felii subtiri de castravete.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise