Salata de boeuf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi 4 buc
  • Morcovi 3 buc
  • Radacina de telina 1 buc Pulpa de Porc/Vita 300 g
  • Castraveti murati 5 buc
  • Rosii verzi murate(Gogonele) 5 buc
  • Gogosari in otet 2 buc
  • Maioneza 400 ml

Mod de preparare

1Spalati bine si fierbeti cartofii, morcovii si telina. Dupa ce fierb circa 30 de min le racoriti cu apa rece si le curatati. Puteti sa le fierbeti la cuptorul cu microunde, le puneti intr-un vas termorezistent, cateva linguri de apa la fund si acoperiti cu un capac. Le lasati 20-25 de minute la puterea maxima.

Fierbeti carnea de porc/vita fiindca dureaza mai mult - 1 ora sau 1 ora si jumate, ar fi bine sa o pregatiti din timp. Sau daca vreti mai repede, folositi piept de pui, el fierbe doar 30 de min.

2Toate legumele,muraturile si carnea se taie marunt intr-un castron mare.

3Pregatiti maioneza de casa, sau puteti folosi din cea cumparata (In acest caz gustul salatei se schimba mult, in functie de calitatea maionezei cumparate).

La aceasta salata recomand sa folositi mai bine maioneza facuta acasa.

4Adaugati maioneza la ingredientele taiate marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise