Salata de boeuf

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g rasol de vaca
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 200 g mazare
  • 10 castraveciori murati
  • 1 gogosar acru
  • 200 g maioneza
  • 5-6 masline negre
  • frunze de patrunjel verde
  • mustar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe carnea cu morcovii, telina, patrunjelul, cartofii in coaja si mazarea separat;

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se taie pe rand cubulete si celelalte legume;

Se taie cubulete mici si carnea si muraturile;

Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga si mazarea, sarea, piperul, putin mustar si o parte din maioneza;

Se aranjeaza totul pe un platou, se da forma cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza;

Se ormeaza cu felii de ou, masline, patrunjel verde si gogosar rosu.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise