Salata de Boeuf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cartofi
  • 7 morcovi
  • 1 telina
  • 3 radacini de patrunjel
  • un borcan de castraveti
  • un borcan de mazare
  • ulei
  • masline
  • 3 oua
  • sos de maioneza

Mod de preparare

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata de celelalte legume, pana se fierb se razuiesc castraveti prin razatoarea mica si se storc de apa, se scurge mazarea, se face maioneza din 3 oua cu ulei si cand sunt fierte legumele se scurg de apa si se lasa putin sa se raceasca.Apoi se tau cubulete mici si se amesteca toate legumele peste acre se adauga maioneza facuta si sosul de maioneza, se amesteca bine apoi se pune pe un platou si se orneaza dupa posibilitati si dupa imaginatie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise