SALATA DE CAPSUNI CU MANGO

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mango,
  • 300g.capsuni,
  • 3 linguri suc de lamaie,
  • sare,
  • 2 linguri ulei de nuci,(sau ulei de masline)
  • piper ,
  • 2 linguri otet cu aroma de ghimbir, (sau otet de mere cu miere)
  • 12 felii de prosciuto,
  • 8 felii de paine(bagheta);

Mod de preparare

1. Se curata mango de coaja, se taie in doua, se inlatura samburele, iar pulpa se taie cubulete.Se stropesc imediat cu suc de lamaie ca sa-si pastreze culoarea.

2. Se spala capsunile in apa rece, se curata de codite si se taie in sferturi.

3. Otetul cu aroma de ghimbir se amesteca cu uleiul de nuci, sare, piper si se toarna peste fructe. Se lasa 20 minute sa se macereze.

4. Salata se serveste cu felii de prosciuto si felii de bagheta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise