Salata de cartofi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reteta asta,a vazut-o sotul meu,acum citeva zile,
  • la Euforie cuisine.Mi-a placut cum suna,asa ca alaltaieri am facut-o;am facut-o asa cum mi-a spus sotul meu;sper ca n-a uitat vreun ingredient.
  • Am servit-o linga peste prajit.
  • -1 ceapa(cred ca trebuie ceapa alba,dar n-am avut in casa;am folosit ceapa rosie)
  • -10 catei de usturoi
  • -3 ardei copti(colorati)
  • -3-4 castraveti murati
  • -sare,piper,dupa gust
  • -3-4 linguri de ulei(eu am folosit de masline)

Mod de preparare

Cartofii se fierb,in coaja,apoi se curata si se taie in cubulete de cca 2/2 cm.

Ardeii se coc,se decojesc,apoi se taie in bucatele(de cca 1/2 cm).

Intr-o tigaie,se pune uleiul,apoi ceapa,taiata pestisori;

peste ceapa calita se pune usturoiul(taiat felii);dupa ce si usturoiul e calit,se pun bucatelele de ardei;pe urma se pun cartofii;se pune sare si piper,dupa gust;se amesteca totul,usor;se lasa pe foc cca 2-3 minute,apoi

se stinge focul si se pun castravetii murati,taiati cubulete mici(cca 0,5/0,5 cm).

Se amesteca totul,usor si cind e rece,se serveste,de obicei,linga peste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise