Salata de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 150g sunca afumata/kaiser
  • 1 ceapa
  • 50ml ulei
  • 2 linguri otet
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • tarhon uscat 1 lingurita
  • 1/2 legatura marar/patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja,timp de 20 min; tai sunca/kaiserul in fasii lungi,pe care le frigi in tigaie.

Cureti usturoiul si ceapa si le toci marunt;

Cand sunt fierti,tai cartofii in feliii subtiri. Intru-un bol amesteci usor cartofii cu ulei,sunca,ceapa,usturoi,tarhon,otet,sare si piper dupa gust. Presari deasupra marar/patrunjel tocat marunt. Se serveste calda sau rece.

Eu una o prefer calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise