Salata de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 150g sunca afumata/kaiser
  • 1 ceapa
  • 50ml ulei
  • 2 linguri otet
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • tarhon uscat 1 lingurita
  • 1/2 legatura marar/patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja,timp de 20 min; tai sunca/kaiserul in fasii lungi,pe care le frigi in tigaie.

Cureti usturoiul si ceapa si le toci marunt;

Cand sunt fierti,tai cartofii in feliii subtiri. Intru-un bol amesteci usor cartofii cu ulei,sunca,ceapa,usturoi,tarhon,otet,sare si piper dupa gust. Presari deasupra marar/patrunjel tocat marunt. Se serveste calda sau rece.

Eu una o prefer calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise