Salata de cartofi cu sunca de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 ardei diferiti colorati
  • 1 telina mica
  • zeama de la 2 lamai
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare,piper
  • 200 g sunca pui

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja;se scurg si se curata de coaja;dupa ce s-au racit se dau prin razatoare mare;

Se fierb ouale tari,se curata de coaja si se rad fin;apoi se curata telina,ardeii;se taie sunca si ardeii cubulete;se rade telina si se stropeste cu zeama de lamaie.

intr-un castron mare amesteci usor cartofii cu ouale,sunca ardeii,telina,ulei,zeama de lamaie ramasa si sare,piper dupa gust;Se serveste rece,ornata cu patrunjel tocat fin;deasupra se pote pune telemea rasa sau cascaval.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise