Salata de cartofi cu verdeturi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 2 ridichi de luna
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 50 g ulei
  • 40 ml otet
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, se curata si se taie cuburi;

Fasolea se rupe in bucati cu lungimea de 3-4 cm si se fierbe in apa cu sare;

Ridichile de luna se taie feliute. Ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul verde si mararul verde se toaca marunt;

Se amesteca totul si se adauga sare, piper, ulei si otet subtiat cu apa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise