Va propun o reteta foarte simpla, dar de efect, care poate constitui un aperitiv foarte bun. Cartofii se fierb, dupa care se taie cubulete mici (la mine in imagini nu sunt cubulete, pentru ca nu mai avea lumea rabdare si i-am maruntit cu mana, dar pentru musafiri, neaparat cubulete, ca sa arate bine). Se adauga continutul celor doua conserve, cu tot cu ulei. Adaugati firele de ceapa verde taiate marunt, frunzele de salata dupa ce au fost rupte cu mana, marunt, sare daca mai considerati ca este necesara (in functie de cat se sarat a fost tonul) si zeama de la o lamaie mai mica.
Amestecati totul foarte bine si gata!
Pofta mare!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise