Salata de ceapa rosie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe rosii
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei de floarea soarelui facut de casa (sau simplu)
  • o lingurita de otet balsamic (sau simplu)

Mod de preparare

Ceapa se taie rondele, apoi se pune intr-un bol. Se sareaza, se pune piper, boia si o lingurita de otet balsamic (sau simplu). Se amesteca bine, apoi se pune ulei de floarea soarelui facut la presa (sau ulei simplu, sau chiar ulei de masline petru salate).

Se serveste alaturi de diferite preparate-cum ar fi iahnie de fasole, ciorba de cartofi, ciorba de facole, peste in sos de rosii, sau altele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise